Mitől egyedülállóak a Nutrex Hawaii termékek?

A Helyszín  A napfényes Kona partján található algatelepünk amely több napfényt élvez, mint bármely más part menti hely az Egyesült Államokban  és ez lehetővé teszi a Nutrex Hawaiian Spirulina Pacifica folyamatos nővekedését egész évben.  A tavaink 1984 óta működnek. Miért fontos ez Önnek?  Gazdagabb tápérték. A Hawaii Spirulina Pacifica egy kiváló törzsű algává fejlődött, több…

Details

Miért hívjuk szuperélelmiszernek az algát

Őrizze meg egészségét a BIO Spirulina alga segítségével, és minden napos szedésével!  Töltse fel szervezetét természetes létfontosságú vitaminokkal, fehérjével, nyomelemekkel és ásványi anyagokkal, amely már évszázadok óta támogatja az egészségünket Miért nevezik a spirulina algát napjaink szuperélelmiszerének? A Spirulina Alga a Világon az egyik legtáplálóbb, és legegészségesebb szuperélelmiszer. Napjainkban többször találkozhatunk vele egyéb vegán, organikus…

Details

A spirulina alga előnyei

A spirulina előnyei  A spirulina gyakran gyógynövényként ismert, mert csodálatos egészségmegőrző tulajdonságokkal rendelkezik, de valójában egy baktérium vagy egy kékes-zöld alga, amely tiszta édesvizű tavakban és folyókban fordul elő.  A világ egyik legtáplálóbb teljes szuperétele, mivel jótékony hatással van gyakorlatilag minden szervre és test funkció számára.  A spirulina túrbózza az immunrendszert A spirulina már régóta…

Details

A spirulina természetes módon segíti a szervezet méregtelenítését

 A spirulina nagyon magas klorofil koncentrációt tartalmaz, amely a természet egyik legerősebb méregtelenítő anyaga.  Kimutatták, hogy hatékonyan segíti a méreganyagok eltávolítását a vérből, és megköti a nehézfémeket és a radioaktív izotópokat, ami nagyon hasznos a radioaktív terápia alatt állók számára.   A spirulina további egészségügyi előnyei   A spirulina nagyon gazdag  biológiailag hozzáférhető vasban, ami kedvezően hat…

Details

Hogyan hat a Spirulina?

A fehérjék az élet alapvető építőkövei, és mint ilyenek, kulcsfontosságú, hogy a spirulina hogyan hat az általános egészségre és a jó közérzet javításában.  A spirulina, egy kékes-zöld mikroalga, amely leginkább édesvizű tavakban, halastavakban és folyókban fordul elő, a világ egyik leggazdagabb  fehérje forrása.  Tény, hogy a spirulina több fehérjét tartalmaz grammonként, mint a marhahús, a…

Details

Spirulina – A világ leghatékonyabb ‘szuperétele’

A Hawaii Spirulina Pacifica® az egyetlen Spirulina, melyet mélytengeri vízben termesztenek, amely alapvető nyomelemeket és ásványokat biztosít.  A szabadalmaztatott Ocean Chill Drying ™ technológia biztosítja a maximális tápanyagtartalmat.  A Biosecure zónában( teljesen elszigetelt bio-ökológiai terület) termesztett Spirulina gyom-, és rovarírtószer-, gluten-, és laktóz mentesek.  Ellenőrzött, nem génkezelt.  Ideális a vegánok számára.   Egy másik csodálatos tápanyag…

Details

A Spirulina biztonságos mindenki számára?

Míg a jó minőségű spirulina mentes a káros mellékhatásoktól, jódot viszont tartalmaz, ezért a jódra érzékeny, vagy allergiás emberek ne szedjék!  Ugyanezen okból kifolyólag a hyperparathyreosisban szenvedők sem szedhetik.  Azok, akik fokozottan allergiásak vagy rendkívül érzékenyek a tenger gyümölcseire vagy a tengeri moszatra, szintén el kell kerülniük a spirulina szedését, és akik magas láztól szenvednek,…

Details

Spirulina és Chlorella közötti termesztési különbségek

A spirulina a legjobban  az édesvizű tavakban, folyókban és halastavakban növekszik, amelyek elég lúgosak.  Mérsékelt hőmérséklet és bőséges napsütés szükséges példás termények előállításához.  A  természetes környezet ahol a spirulina virágzik általában csak nagyon kevés egyéb élőlénynek ad otthont, így a termés betakarítása könnyebb.  Eközben a chlorella, amelyet édesvízben is termesztenek, mikroszkopikus mérete miatt más élőlényekkel…

Details

A Spirulina természetes forrása

A Spirulina egy egyszerű, egysejtű szervezet, amelyet évszázadok óta a különböző civilizációk táplálékkiegészítőként használtak.  A spirulinát már az Asztékok fogyasztották a 16. század folyamán, és kutatások bizonyították, hogy Afrikában a 9. században használták Csádban.  Ezek az ősi civilizációk a közeli édesvizű tavakból, patakokból, folyókból és halastavakból származó spirulinát szüretelték.  Csád népe betakarította a spirulinát, kiszárította…

Details

Spirulina és a vérszegénység kutatása

 2011-ben tanulmány készült a Kaliforniai Egyetemen Davisben, hogy megállapítsa a spirulina immunrendszerre és vérszegénységre gyakorolt ​​hatását, különösen az 50 év felettieknél.  A tanulmány eredményeit a Cellular & Molecular Immunology című folyóiratban közölték.  A vizsgálatot Hawaiian Spirulina Pacifica®-t alkalmazták a Nutrex Hawaii-tól.   A vizsgálat eredményei arra a következtetést összegezték, hogy “a 12 hetes vizsgálati periódus alatt…

Details